Let op: het is in Nederland op dit moment niet toegestaan om online te gokken. Speel alleen bij een online casino indien je een land woont waar dit wel legaal is.

iPad Gokken

Behalve op uw computer of uw telefoon (iPhone en Android gokken) kunt u ook online gokken via uw iPad. Het voordeel aan het gokken met uw iPad is natuurlijk dat u niet meer de deur uit hoeft om te gaan gokken, maar dit was natuurlijk bij het gokken op uw computer ook al. Wat het verschil maakt is, dat u bij het gokken op uw iPad ook heerlijk achterover in de bank kunt gaan liggen, of in uw bed, nog even voor u gaat slapen. Als u een iPad heeft die beschikt over een simkaart, kunt u ook buiten de deur online gokken, net als op uw telefoon, zoals in de trein, in het park, op het station, noemt u het maar op. Het gokken op uw iPad komt heel erg overeen met het gokken op uw smartphone, alleen is het gokken op uw iPad heel handig, omdat het scherm veel groter is. Het nadeel is wel dat de meeste mensen niet beschikken over een iPad MET simkaart, dus in dat geval kunt u alleen op plaatsen waar wifi is gokken op uw iPad.

Het gokken op uw iPad komt verder vijwel op alle punten overeen met het gokken via een smartphone. U kunt gokken vanuit de webbrowser, maar ook via een gedownloade app. Als u via uw webbrowser wilt gokken, gaat u naar een site die mobiel gokken aanbiedt, vervolgens wordt u doorverwezen naar een mobiele versie van de site. Via deze mobiele “afdeling” van de site kunt u inloggen met uw spelersaccount, en beginnen met gokken via uw iPad.

Naast het gokken via de webbrowser kunt u ook een aantal apps downloaden van waaruit u kunt gokken met uw iPad. Dit werkt weer iets anders; U gaat niet naar de webbrowser (safari) maar naar de App Store. Vanuit de App Store kunt u de voor u meest aantrekkelijke app uitkiezen en downloaden. Het grootste verschil is, dat de app vast op uw iPad blijft staan. U hoeft dus niet eerst naar de webbrowser te gaan en uw gegevens invullen, maar u kunt gelijk aan de slag nadat u uw iPad heeft gepakt. Ook kunt u gelijk verderspelen als u een iPhone heeft. Dankzij iCloud onthouden uw iPhone en iPad welke apps u gedownload heeft, en is het makkelijker om dit toe te passen op al uw apparaten van Apple.

Als u een spelersaccount heeft gemaakt, kunt u diezelfde spelersaccount ook gebruiken op uw andere apparaten, waaronder bijvoorbeeld uw iPad. Als u eerst op uw computer heeft gegokt met uw spelersaccount, en u bijvoorbeeld net geld heeft gestort, of winst hebt behaald, kunt u deze ook gebruiken op uw iPad. De spelersaccount onthoudt wat u uitgeeft, en wat uw resultaten zijn, zodat er niks van uw kostbare geld verloren gaat, zelfs niet als u overstapt van het ene naar het andere apparaat.

Als u anoniem wilt gokken, is het wel aan te raden om te gokken in uw webbrowser in plaats van een app te downloaden. Uw webbrowser kunt u uit uw geschiedenis wissen, maar de app blijft op uw telefoon staan!